Citrónový kandysový cukr na dřívku má skvělou a lahodnou chuť. Skvěle se hodí pro slazení čajů.. Díky dřívku zcela nahrazuje lžičku a navíc vypadá velice atraktivně.
Země původu: Německo
Kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnostech používán k výrobě nejjemnějších ovocných likérů.
Velikost: 13cm (8g)
Složení: bílý cukr, příchuť
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1683 kJ / 396 kcalTuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 gSacharidy 99 g z toho cukry 99 g Bílkoviny 0 g Sůl 0,01 g
Výrobce: Gringos & Tea s.r.o., Žižkova 703/72, Ústí nad Labem, 400 01
Skladování: Uchovejte v temnu a suchu
Minimální trvanlivost: 2 roky
Login and Registration Form