Hnědý kandysový cukr na dřívku má lahodnou chuť. Skvěle se hodí pro slazení všech druhů čajů a kávy. Díky dřívku zcela nahrazuje lžičku a navíc vypadá velice atraktivně.
Země původu: Německo
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Velikost: 13cm (8g)
Složení: hnědý cukr
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1683 kJ / 396 kcalTuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 99 g z toho cukry 99 g Bílkoviny 0 g Sůl 0,01 g
Výrobce: Gringos & Tea s.r.o., Žižkova 703/72, Ústí nad Labem, 400 01
Skladování: Uchovejte v temnu a suchu
Minimální trvanlivost: 2 roky
Login and Registration Form